Produse

Inregistrare

Acasa Despre Noi

Despre noi

PDFImprimareEmail

SC MOBILIS SRL s-a nfiintat n anul 1999 avnd ca activitate principala comercializarea materiilor prime pentru industria mobilei si amenajarilor interioare precum si servicii: debitarea materialelor la dimensiuni solicitate de client, aplicari canturi, frezare, realizare proiecte n domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Datorita calitatii si profesionalismului am reusit n fiecare an o crestere economica de peste 20%.

Pe parcursul activitatii noastre am pus mare accent pe satisfacerea nevoilor clientilor ct si la extinderea gamei de produse comercializate si a serviciilor, asa nct sa acoperim ct mai mult domeniul de amenajari interioare si exterioare.

Chiar de la inceputul activitatii noastre comercializam fronturi de usi, fagure de hartie si producem foile de usi.

Am investit n utilaje profesionale n domeniu, tehnologie n exclusivitate germana de la grupul HOMAG, pentru debitare, frezare, presat usi, aplicat canturi pentru realizarea proiectelor la nivelul cel mai nalt din punct de vedere calitativ. Utilajele noastre cu comanda numerica sunt deservite de personal de nalta calificare.Activitatea de productie si servicii o desfasuram ntr-o hala de productie de 1000 mp, iar ceea de comert din depozitul nostru de materiale cu o suprafata de 2000 mp.

Fronturile de usi sant confectionate din HDF (high density fiber)- adica fibre de lemn de inalta densitate. Acesta din urma se obtine din fibre de lemn in amestec cu un adeziv special, presat in forme.
Grosimea fronturilor de usi este de 3,2 mm, si au o rezistenta sporita la zgarieturi, umiditate, si alte.

Foile de usi la randul lor se executa in felul urmator: cele doua fronturi de usi sant presate pe o rama de lemn, iar intre ele este instalat un strat termoizolant de fagure de hartie de 35 mm.
Foile de usi nu necesita modelare ulterioara. La comanda, acestea se executa la dimensiunile cerute. La livrare sunt prevazute cu doua straturi de grund alb.

Recomandam

Cine este online

Avem 2 vizitatori online